Producem si comercializam mobila din 1998

Povestea noastra

Societatea Mobylux com srl a fost înființată în anul 1998 având ca profil principal de activitate comerțul cu amănuntul al mobilei, articolelor de iluminat și altor articole de uz casnic în magazine specializate. Mobilierul era expus într-un spațiu închiriat, relativ mic (200 mp), cu expunere la principala arteră de circulație din orașul Beiuș.

Încă de la înființare, gama de mobilier pusă spre vânzare a fost una diversificată, cuprinzând următoarele categorii: dormitoare, biblioteci, bucătării, livinguri, mese și scaune, mic mobilier, canapele, colțare, fotolii, saltele, produse care satisfăceau nevoile clienților din urbe și din toată Depresiunea Beiușului.

Datorită seriozității și consecvenței personalului nostru, afacerea a crescut considerabil, iar în anul 2001 am achiziționat și renovat o clădire în centrul orașului, unde se desfașoară activitatea până în prezent. Magazinul are o suprafață de 600 mp, spațiu generos pentru a pune în valoare produsele pe care le comercializăm.

În anul 2012, conducerea societății a fost cedată de catre Boc Traian, fostul administrator, fiului sau, Boc Adrian, păstrându-se în acest fel spiritul de seriozitate și dăinuire a afacerii. Sub noua administrație, expansiunea se accentueaza și, în anul 2014, am deschis un punct de lucru în orasul Ștei. Urmează achiziționarea de utilaje pentru realizarea mobilierului din pal personalizat. Parcul auto se mărește treptat: în prezent, sociatatea deține 4 autoutilitare de transport marfă și 2 autoturisme.

La finele anului 2017, am achiziționat un activ într-o zonă industrială a orașului, format din teren și hale în suprafață de 5.000 mp, locație unde se află depozitele de mărfuri și noua hală de producție.

Misiunea noastra

Misiunea Mobylux se bazează pe trei principii:

ELEGANȚĂREZISTENȚĂ, PRACTICITATE

Concepem și fabricăm produse de mobilier ce combină estetica și durabilitatea, pentru că vrem să realizăm adevărate piese de referință în industria mobilei.

Vrem să vă înfrumusețăm casa cu un mobiler modern și elegant!

De la masa de bucătărie la canapeaua din living, designul mobilei noastre este conceput să îmbine tendințele actuale cu cele ale viitorului, rezistând peste ani. Suntem convinși că cel mai bun design este adaptat tuturor epocilor, că mobilerul pentru dormitor poate avea la fel de multe stiluri ca cel pentru camera copilului, și că puteți adăuga obiectele care vă plac cel mai mult oferindu-vă soluții pe termen lung.

Culoarea

Suntem pasionați de culoare și epxerimentăm tot timpul noi combinații. Majoritatea pieselor noastre de mobilier sunt disponibile într-o paletă largă de culori, de la tonurile vii la cele mai subtile pasteluri sau tonuri metalizate.

Design scandinav

Designul scandinav înseamnă, înainte de toate, simplitate: atât funcționalitatea cât și forma sunt în armonie cu proprietățile materialelor naturale. Ne place să credem că această filosofie este prezentă și în designul mobilelor noastre!

Design modern și contemporan

Designul modern și contemporan sunt piatra noastră angulară. Ne place să ne inspirăm din designul mobilelor care au făcut furori în ultimele decenii, orientându-ne însă către viitor cu forme simple, funcționale și ușor de integrat în orice tip de interior.

Ne place schimbarea

Echipa noastră este formată din 18 persoane excepționale care lucrează în culise pentru a face posibil succesul Mobylux. De la designerul nostru de interior la agenții noștri comerciali și serviciul clienți, până la personalul care se ocupă de montajul mobilelor, toți fac parte în mod profesional din echipa Mobylux și toți sunt pasionați de schimbare.

Materiale de calitate superioară

La Mobylux, suntem preocupați să vă îmbunătățim spațiul de locuit dar și să protejăm mediul înconjurător. În acest scop, utilizăm materiale reciclabile de calitate superioară, mobilierul fiind ecologic, pentru că această materie primă presupune reciclarea resturilor din lemn care altfel ar fi fost distruse prin incinerarare sau încărcarea solului. De asemenea, adezivii utilizați în procesul de producție sunt produși sub Normativul European al Noxelor pentru Coeziune si Stabilitate. Iată de ce, mobilierul nostru are o semnătură distinctivă, ce conține mai multe produse reciclabile și depășește cele mai stricte exigențe de dezvoltare durabilă.

Galerie foto